MENU

Για το Περιβάλλον & τον Άνθρωπο

ECOELASTIKA Α.Ε. - Τομέας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

SHOW MENU

Ελληνικά

Η Ecoelastika επιβραβεύει τους συνεργάτες της
Επιβραβεύει τα ecoelastikaspot

Είσαι ecoelastikaspot. Έχεις το αυτοκόλλητο σήμα της Ecoelastika ως πιστοποιημένος συνεργάτης της και αυτό δεν αλλάζει!!! Έχεις κερδίσει τον σεβασμό όλων γι αυτό!

 

Μέσα από συνεχείς ενέργειες που υλοποιεί στην σελίδα της στο Facebook, προβάλλει τα συμβεβλημένα με αυτήν σημεία συλλογής, παροτρύνοντας τον κόσμο να αλλάζουν τα μεταχειρισμένα ελαστικά τους μόνο σε εσάς. ΈΤΣΙ τα άχρηστα ελαστικά ΣΙΓΟΥΡΑ οδηγούνται για ανακύκλωση!

Ο Κόσμος με την σειρά του επιβραβεύει
τις Υπεύθυνες Κοινωνικά Εταιρείες…
Και αυτό στις ημέρες μας είναι γεγονός!

Η Ecoelastika, μέσα από τις ενέργειες αυτές, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο αριθμό φίλων (πλησιάζει πλέον τους 100.000) που συμμετέχουν ενεργά, με αποτέλεσμα όλες οι ενημερώσεις της προς τον κόσμο, να έχουν πολύ μεγάλη απήχηση.

Όμως στο χέρι σου είναι…
να ξεχωρίσεις ακόμα περισσότερο
να γίνεις PREMIUM ecoelastikaspot

Ξέρεις ότι…

Τα άχρηστα ελαστικά των μοτοσυκλετών λόγω του μικρού βάρους και όγκου τους είναι πιο εύκολο να πεταχτούν στους κάδους όπου δυστυχώς καταλήγουν να θάβονται μαζί με τα υπόλοιπα απορρίμματα, κάτι που είναι καταστροφικό για το περιβάλλον!;

Μπορείς να βοηθήσεις

Εφόσον το θέλεις…. μπορείς να συμβάλεις σε μία νέα προσπάθεια όπου τα παλιά ελαστικά των μοτοσυκλετών θα συγκεντρώνονται στα συμβεβλημένα βουλκανιζατέρ – συνεργεία προκειμένου να συλλέγονται από την Ecoelastika και να οδηγούνται για ανακύκλωση.

Πώς?

Δηλώνοντας ότι επιθυμείς να είσαι PREMIUM ecoelastikaspot!

Έτσι…

Δίνεις την δυνατότητα στον οδηγό ακόμα κι αν δεν έχει αλλάξει τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας του στο κατάστημά σου, να σου παραδώσει τα παλιά ελαστικά προκειμένου η Ecoelastika να τα παραλάβει μαζί με τα υπόλοιπα.

• Σου δίνεται η ευκαιρία να σε γνωρίσουν

• Αυξάνεις τον αριθμό των αυριανών σου πελατών

• Διασφαλίζεις ότι δεν θα πεταχτούν ανεξέλεγκτα

• Κερδίζεις την εκτίμηση και τον σεβασμό του κόσμου

PREMIUM ecoelastikaspot έχουν δικαίωμα να γίνουν όλα τα ecoelastikaspot ακόμα και αυτά που δεν αλλάζουν αποκλειστικά ελαστικά μοτοσυκλετών. Εφόσον επιθυμείς να γίνεις PREMIUM ecoelastikaspot!

Και κάτι ακόμα…

Με τη στήριξη των PREMIUM ecoelastikaspot,
η ecoelastika τρέχει σε μηνιαία βάση καμπάνιες που ενημερώνει τους πολίτες να παραδώσουν τα παλαιά ελαστικά των δικύκλων τους (που για κάποιο λόγο έχουν ακόμη στην κατοχή τους), στο πλησιέστερο PREMIUM ecoelastikaspot

Σημαντικό στοιχείο ταυτοποίησης του κατόχου είναι η παρουσίαση του δελτίου ποσοτικής παραλαβής που οφείλουν να εκδίδουν τα PREMIUM ecoelastikaspots.

Στο δελτίο ποσοτικής παραλαβής, το οποίο θα φέρει τα πλήρη στοιχεία του σημείου συλλογής, θα αναγράφονται τα στοιχεία του κατόχου ιδιώτη που παραδίδει τα μεταχειρισμένα ελαστικά μηχανών (κατηγορίας Γ).

Τα PREMIUM ecoelastikaspots, θα προσκομίζουν στην ecoelastika αντίγραφα των δελτίων ποσοτικής παραλαβής,
έτσι ώστε να καταχωρεί τις επιπλέον ποσότητες που συλλέγονται
στα πλαίσια της δράσης.

Τα δελτία ποσοτικής παραλαβής που θα εκδοθούν θα πρέπει να αποστέλλονται στην ecoelastika μέσω email info@ecoelastika.gr ή μέσω φαξ 2106128659 το πρώτο 10ήμερο του επόμενου μήνα από την έκδοση του παραστατικού.

Πες ΝΑΙ στην ανακύκλωση
και…όλα τα μάτια θα είναι πάνω σου!

Η Ecoelastika κάνει ενέργειες ανάδειξης και προβολής των PREMIUM ecoelastikaspots με καμπάνιες που τρέχουν σε μηνιαία βάση στα Social Media!

* Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για κάθε κατάστημα, σε περίπτωση που έχετε 2 ή παραπάνω καταστήματα θα πρέπει να συμπληρωθούν οι αντίστοιχες φόρμες.

ΛΕΩ ΝΑΙ στην ανακύκλωση, επιθυμώ να γίνω Premium eco-elastika-spot
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για προωθητικές ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν για την προβολή των Premium eco-elastika-spot

Η Ecoelastika λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και φροντίζει για τη θεμιτή και νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και για την ασφαλή τήρησή τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (GDPR) και στο ειδικότερο ρυθμιστικό πλαίσιο εφαρμογής του.