♥ Ανακύκλωση Αγάπης ♥ από την ECOELASTIKA A.E.

Ακόμη ένα ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΔΩΡΕΑ της ECOELASTIKA A.E.

ΕΕΕΕΚ μαθητών με Προβλήματα Όρασης και Πολλαπλές Αναπηρίες στο Αιγάλεω

Μετά το 1o Ειδικό Σχολείο Κερατσινίου, ακόμη ένα ελαστικό δάπεδο έτοιμο, αυτή τη φορά στο ΕΕΕΕΚ μαθητών με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες, στο Δήμο Αιγάλεω

Διάδωσέ το
Κάνε Like & Share

Μία ακόμη δράση «Ανακύκλωσης Αγάπης» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με την προσθήκη ΔΩΡΕΑΝ Ελαστικού Δαπέδου Ασφαλείας, στο ΕΕΕΕΚ μαθητών με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες, του Δήμου Αιγάλεω. Οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ECOELASTIKA Α.Ε., συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την πορεία και ολοκλήρωση ακόμη περισσότερων έργων σε όλη τη Χώρα.

Το χαμόγελο αυτών των παιδιών αποτελεί για όλους εμάς στην ECOELASTIKA A.E. τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και το καλύτερο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας. Μείνετε συντονισμένοι. Αυτή είναι μόνο η αρχή!

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και των μαθητών και των γονιών τους για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στο σχολείο μας.

Στις μέρες μας, που σπανίζουν οι άνθρωποι με ευαισθησίες, δείξατε – παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες – ότι ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο προκειμένου για κοινωνική προσφορά.

Η χορηγία σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το σχολείο μας και είμαστε ευγνώμονες τόσο εμείς όσο και οι μαθητές μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες λόγω των πολλαπλών αναπηριών τους, ιδιαίτερα δε λόγω των σοβαρών προβλημάτων όρασης καθώς θα αποφεύγονται πλέον τυχόν τραυματισμοί τους.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.

Με ειλικρινή εκτίμηση
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗΣ

Ευχαριστήρια Επιστολή από το Δήμο Αιγάλεω

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε!

Ντίνα Καμπούρη ★★★★★

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το δημόσιο σχολείο σε μια τόσο δύσκολη εποχή !!

Νίκος Αναγνωστόπουλος ★★★★★

Δεν υπάρχουν λόγια, παραδίδεται μαθήματα αλτρουισμού και ανθρωπιάς. Είθε η κίνησή σας να βρει μιμητές, Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο! Νιώθουμε ευγνωμοσύνη, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι Συγχαρητήρια !

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΘΙΣΤΑ ★★★★★

Πολύ ωραία ιδέα!!! Φανταστείτε την χαρά των παιδιών.

Assimina Nikolouli-Lioumi ★★★★★

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!

ΝΤΙΝΑ ΤΑΛΛΟΥ ★★★★★

Συγχαρητήρια για τις δράσεις σας….Χρειαζόμαστε στήριξη και βοήθεια, μιας και μόνοι μας παλεύουμε στο δημόσιο σχολείο…Σας ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτεστε και μας κάνετε να νιώθουμε πως υπάρχουν κάποιοι που αφουγκράζονται τις ανάγκες μας…