♥ Ανακύκλωση Αγάπης ♥ από την ECOELASTIKA A.E.

Ακόμη ένα σχολείο με ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΔΩΡΕΑ της ECOELASTIKA A.E.

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΙΝ.Α.Α. και 3ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πεύκων Θεσσαλονίκης

Διάδωσέ το
Κάνε Like & Share

Προς ECOELASTIKA A.E.
Αγαπητοί φίλοι μας

Οι μαθητές, οι γονείς και το διδακτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ΙΝ.Α.Α. και 3ου Ειδικού Νηπιαγωγείου σας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την ευαισθησία, την αγάπη και την ευγενική προσφορά διαμόρφωσης τμήματος της αυλής μας.

Η προσφορά σας αποτελεί πολύτιμο συμπαραστάτη και αρωγό στο εκπαιδευτικό έργο.

Με εκτίμηση
Εκ μέρους των σχολικών μονάδων

Ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου
Κων/νος Νότας

Ελένη Κυρίτση ★★★★★

Πολλά μπράβο εύχομαι να γίνει πρακτικότητα στο σχολείο μας 3δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας Νομος Θεσπρωτίας !!!

Christos Ziogas ★★★★★

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΘΙΣΤΑ ★★★★★

Πολύ ωραία ιδέα!!! Φανταστείτε την χαρά των παιδιών.

Dimitra Villa ★★★★★

Δημοτικό Σχολείο ΣΑΡΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Πολλά συγχαρητήρια στην μη κερδοσκοπική εταιρεία σας που αποδεικνύει ότι υπάρχουν στη σημερινή κοινωνία άνθρωποι που έχουν ευαισθησίες για το περιβάλλον και ταυτόχρονα θέτουν ως προτεραιότητα τα παιδιά.Θα το εκτιμούσαμε και θα μας πρόσφερε μεγάλη χαρά αν το σχολείο μας ήταν το νικητήριο σ’αυτό τον διαγωνισμό αλλά ταυτόχρονα να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα σχολεία και ιδιαίτερα σε αυτά που το έχουν περισσότερη ανάγκη.Πέρα από τον διαγωνισμό όμως θα ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά αν θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε ενημερώτικη παρουσίαση στη Σάρτη σχετικά με την ανακύκλωση ελαστικών που ειδικεύεστε και γενικότερα με την οικολογία..Με αυτόν τον τρόπο θα μας καθοδηγούσατε για το αν θα μπορούσαμε κι εμείς και με πιο τρόπο να συμβάλλουμε στην ανακύκλωση ελαστικών ανακύκλωση αγάπης όπως πολύ σωστά θέσατε.

Anastasia Gania ★★★★★

Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Χανιώτης Χαλκιδικής και Παιδική Χαρά Χανιώτης Χαλκιδικής- Μπράβο σας!!! Πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση που σε κάθε περίπτωση προκαλεί μόνο θετικές εντυπώσεις. Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα είτε στο σχολείο μας είτε στην παιδική χαρά μας, θα το εκτιμούσαμε και πραγματικά σας χρειαζόμαστε, φανταστείτε την χαρά των παιδιών. Εμείς σαν σύλλογος γονέων προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τα παιδιά μας αλλά το σχολείο μας είναι παλιό με πολλά προβλήματα και η παιδική χαρά επίσης.Όλοι χαρήκαμε για την πρωτοβουλία σας, πολλά συγχαρητήρια από όλους μας. Καλή επιτυχία σε όλους.

ΝΤΙΝΑ ΤΑΛΛΟΥ ★★★★★

Συγχαρητήρια για τις δράσεις σας….Χρειαζόμαστε στήριξη και βοήθεια, μιας και μόνοι μας παλεύουμε στο δημόσιο σχολείο…Σας ευχαρισούμε πολύ που μας σκέφτεστε και μας κάνετε να νιώθουμε πως υπάρχουν κάποιοι που αφουγκράζονται τις ανάγκες μας…