Εξέλιξη του «πάρκου με τις ρόδες» μέσα από την δράση «η Θεσσαλονίκη Αλλιώς»

Εξέλιξη του «πάρκου με τις ρόδες», που περικλείεται από τις οδούς Λαγκαδά-Αγ. Πάντων & Παπαδιαμαντοπούλου στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης μέσα από τη δράση της «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς», μια ευγενική χορηγία της Ecoelastika AE

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου οι εθελοντές, η ομάδα της Parallaxi και οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν με την καθοδήγηση του Νίκου Μισιρλή τη φύτευση των 400 συνολικά θάμνων, δέντρων και δενδρυλλίων που θα αποτελέσουν την πανίδα αυτού του πάρκου. Για αρκετές ώρες κάτω από το δυνατό ήλιο η ομάδα δούλεψε εντατικά και η εικόνα του πάρκου στο τέλος της ημέρας άλλαξε. Η τελική φάση της μετατροπής του Αμφιθέατρου θα συνοδευτεί από μια σειρά εκδηλώσεις που θα εγκαινιάσουν στην πραγματικότητα την παράδοση του στη γειτονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν αυτή την Κυριακή, τους εθελοντές της Parallaxi, τις αντιδημαρχίες Πρασίνου και Καθαριότητας, το γειτονικό βενζινάδικο της Ελίν. Η μεταμόρφωση του οικοπέδου παίρνει σάρκα και οστά και για όλους εμάς που περάσαμε τη χθεσινή Κυριακή φυτεύοντας σε μια γειτονιά που αγαπάμε ιδιαίτερα και θα συνεχίσουμε να επιστρέφουμε με δράσεις.