♥ Ανακύκλωση Αγάπης ♥ από την ECOELASTIKA A.E.

Ακόμη ένα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ με ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΔΩΡΕΑ της ECOELASTIKA A.E.

1ο Νηπιαγωγείο Πολύγυρου Χαλκιδικής

Διάδωσέ το
Κάνε Like & Share

Το διδακτικό προσωπικό του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε με την παρούσα επιστολή, για την ευγενική προσφορά σας προς το σχολείο μας.

Με τη δράση της εταιρείας σας, τοποθέτηση τάπητα ασφαλείας στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου μας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της περιβαλλοντικής σας πολιτικής, καταφέραμε να βελτιώσουμε αισθητά την ασφάλεια στο χώρο της αυλής, ενώ παράλληλα μας δίνεται η δυνατότητα να λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον ευχάριστο για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Είναι γνωστό ότι ο αύλειος χώρος χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη αίθουσα του σχολείου, αφού «στεγάζει» ιδιαίτερα σημαντικές δραστηριότητες: ψυχοκινητικές, ακαδημαϊκές και φυσικά παιχνίδι.

Η προσφορά σας αυτή, που είναι πολύ σημαντική καθώς η οικονομική συγκυρία είναι απαγορευτική για τέτοιου είδους υποδομές στις σχολικές μονάδες, θα έχει αντοχή στο χρόνο και θα δώσει στους μικρούς μαθητές μας τη χαρά που τους αξίζει.

Τέλος ευχή όλων μας είναι τέτοιου είδους δράσεις να βρουν και άλλους μιμητές.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Βασιλειάδου Θεανώ

Χρήστος Δημητρόπουλος Σταυρούλα Λαμπρόπουλου ★★★★★

Παντα τετοια και που ξερεις μπορει να γινει ο κοσμος μας πολυ καλυτερος

Despina Markou ★★★★★

Εξαιρετική κίνηση. Μπράβο σας!!!! Το δημοσιο σχολειο χρειάζεται τετοιες «βοηθειες»μιας κ το κρατος αδυνατει η αδιαφορει…..

Dina Platakou ★★★★★

Καλημέρα σας,συγχαρητηρια για την προσπάθειά σας!!Τα παιδιά μας εχουν αναγκη απο τετοιες πρωτοβουλιες! Σας χρειαζόμαστε στο 7ο Νηπιαγωγείο Γέρακα,διότι τα χαλίκια στο προαυλιο μας,εχουν προκαλεσει πολλα ατυχηματα!! Ευχαριστούμε θερμα εκ των προτερων και περιμενουμε νεα σας!

Με εκτίμηση
Πλατάκου Κωνσταντίνα

Stergios Palpanis ★★★★★

Ένα όνειρο για κάθε σχολική μονάδα. Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα στο σχολείο μας . Α Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας. Πολλά μπράβο! !!