50.000+ Φίλοι στο Facebook – Γιορτάστε Μαζί μας

Όταν ξεκινήσαμε τη διαδικτυακή παρουσία μας στα Social Media – λίγοι πίστευαν ότι ένα συλλογικό σύστημα διαχείρισης άχρηστων ελαστικών θα μπορούσε να «μιλήσει» στην καρδιά των ανθρώπων.

Σήμερα, δύο χρόνια και 52.000+ Φίλους μετά, είμαστε εδώ και επικοινωνούμε σθεναρά το μήνυμα της ανακύκλωσης και την προσήλωσή μας για ένα καθαρό περιβάλλον. Το αύριο του πλανήτη, ξεκινάει σήμερα.

Με άξονα τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης και ειδικά με το πανελλαδικό πρόγραμμα τοποθέτησης ελαστικών δαπέδων σε σχολεία, συνδέσαμε στη συνείδηση του κοινού την αξιοποίηση των παλαιών ελαστικών με έργα που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά του.

Παράλληλα, όμως, το έργο μας έδωσε ελπίδα στον καθένα και σε όλους μαζί συλλογικά, σε μία δύσκολη συγκυρία που διανύει ο τόπος, και αυτή είναι (ίσως) εξίσου σημαντική υπηρεσία προς το κοινωνικό σύνολο.

Η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας, γι’ αυτό θεωρούμε ότι ο ρόλος μας δεν εξαντλείται στην διαχείριση άχρηστων ελαστικών. Έχουμε ευθύνη για την συνεχή και αδιάλειπτη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Από όλους εμάς στην ECOELASTIKA ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την στήριξή σας και τα καλά (πολλές φορές συγκινητικά..) σας λόγια.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ με την ECOELASTIKA

Μπείτε στην κλήρωση για 2 απίθανα Mountain Bikes

Κάνε Like και Share για να μπεις κι εσύ στην κλήρωση

Η ECOELASTIKA εύχεται στους τυχερούς νικητές της κλήρωσης Ευανθία Παπαδημητριου και Xaroula Saliagopoulou Antigeorgiou Alexadros καλές βόλτες!

Στηρίζουμε την «Πράσινη Μετακίνηση» με ένα συμβολικό «Πράσινο» δώρο, ενώ και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε το έργο μας για ένα καθαρό περιβάλλον.! Από όλους εμάς στην ECOELASTIKA καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Αισιοδοξία!