Δήλωστε Συμμετοχή στο Διαγωνισμό • Έπαθλο €700 στο Νικητή!

Κατάθεση κατασκευών έως την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Καλωσορίζουμε όλες και όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, Δημιουργούς
και Καλλιτέχνες της Αναβαθμιστικής Ανακύκλωσης, στον 1ο Πανελλαδικό
Διαγωνισμό TIRE UPCYCLING, το UPCYCLART 2015 !

Σας ευχαριστούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και σας ενημερώνουμε
ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού και περνάμε με γοργούς
ρυθμούς στη δεύτερη φάση, όπου οι συμμετέχοντες καλείστε να ανεβάσετε
video της δημιουργίας σας στο Youtube, ώστε να πιστοποιηθεί ότι είναι όντως
δική σας η κατασκευή και να καταχωρηθεί η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.

Η διαδικασία ανάδειξης των Νικητών θα γίνει με απόλυτη διαφάνεια,
με τη χρήση του εγγενούς μηχανισμού των Post του Facebook,
έτσι ώστε οι 2 δημοσίευσεις με τα περισσότερα Likes να βραβευθούν.

Στείλτε τη δική σας δημιουργία έως 18 Ιανουαρίου 2016

Οι 2 πρώτες σε Ψήφους Δημιουργίες θα βραβευθούν με Χρηματικό Έπαθλο!

Φόρμα Υποβολής Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Παρακαλούμε Διαβάστε προσεκτικά
ΟΛΟΥΣ τους Όρους Συμμετοχής
!

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας, είμαστε στη διάθεσή σας
για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

 • Ερώτηση
  Ποιο είναι το έπαθλο για τον Πρώτο και ποιο για το Δεύτερο;
 • Απάντηση
  Ο Πρώτος θα λάβει 700€ (σε επιταγή ημέρας), ενώ και ο Δεύτερος θα λάβει 300€ (επίσης σε επιταγή ημέρας).
 • Ερώτηση
  Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου ώστε να φτιάξω την κατασκευή μου και να την καταθέσω έγκαιρα στο διαγωνισμό;
 • Απάντηση
  Οι δημιουργίες θα πρέπει να έχουν κατατεθεί προς έγκριση, έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016. Με τον όρο «κατατεθεί» εννοούμε ότι θα πρέπει να έχει αποσταλεί το URL του Video που έχετε ανεβάσει στο Youtube, μέσω της παραπάνω φόρμας συμμετοχής.
 • Ερώτηση
  Πώς ξέρετε εάν όντως έχω φτιάξει εγώ τη δημιουργία που σας κατέθεσα;
 • Απάντηση
  Πριν την ανάρτηση της εκάστοτε κατασκευής στην σελίδα του διαγωνισμού προς ψήφιση, θα πρέπει να ανεβάσετε στο Youtube ένα – έστω μικρό αλλά ενδεικτικό – video (διάρκειας 30″ κατ’ ελάχιστον) στο οποίο θα φαίνεσθε ευκρινώς (το πρόσωπό σας) δίπλα στην κατασκευή σας και στο οποίο Video θα πρέπει οι ίδιοι να λέτε ότι είστε όντως οι δημιουργοί, ώστε να πιστοποιείται (με δική σας ευθύνη και πέρα από κάθε αμφιβολία) η αυθεντικότητα της δημιουργίας με την οποία λάβατε μέρος στο διαγωνισμό. Το video θα πρέπει να περιλαμβάνει διάφορες γωνίες λήψης της κατασκευής σας, από όλες τις πλευρές (εκτός της βάσης.).
 • Ερώτηση
  Μπορώ να συμμετάσχω με κατασκευή που έχω κάνει παλαιότερα;
 • Απάντηση
  Βεβαίως, δικαίωμα συμμετοχής έχουν παλιές και νέες δημιουργίες.
 • Ερώτηση
  Είμαι επαγγελματίας στο χώρο του UPCYCLING, έχω δικαίωμα συμμετοχής;
 • Απάντηση
  Στο διαγωνισμό UPCYCLART 2015 μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, επαγγελματίες ή/και ιδιώτες.
 • Ερώτηση
  Πώς θα σας στείλω το video:
 • Απάντηση
  Αφού ανεβάστε το video σας στο Youtube, θα μας στείλετε τη διεύθυνσή του (URL), μέσω της παραπάνω φόρμας. Το video θα πρέπει να είναι δημόσιο, ώστε να μπορεί να το δει το κοινό και να ψηφίσει. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς, δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.
 • Ερώτηση
  Πώς θα ξέρω εάν πέρασα στην επόμενη φάση του διαγωνισμού
 • Απάντηση
  Θα ειδοποιηθείτε προσωπικά με e-mail και τηλέφωνο.
 • Ερώτηση
  Πώς θα ξέρω εάν είμαι ο Νικητής / τρια
 • Απάντηση
  Στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού, θα αναρτηθούν οι δημοσιεύσεις με τις κατασκευές, έτσι ώστε να τεθούν στην κρίση του κοινού. Οι 2 κατασκευές με τα περισσότερα Likes θα βραβευθούν. Στη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας στο Facebook και οι Νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, ώστε να έρθουν στα γραφεία μας να παραλάβουν το χρηματικό έπαθλο.
 • ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ UPCYCLART 2015 *

  1. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής στο διαγωνισμό UPCYCLART είναι η δημιουργία να είναι κατασκευασμένη από εσάς και όχι αγορασμένη.
  2. Έγκυρες θεωρούνται όλες οι υλοποιήσεις, ανεξάρτητα εάν το σχέδιο είναι πρωτότυπο ή αντιγραφή, αρκεί να έχετε κάνει εσείς την κατασκευή.
  3. Οι νικητές θα καλεστούν να φέρουν στα γραφεία της ECOELASTIKA Α.Ε. τη δημιουργία τους από παλιά ελαστικά, ώστε να παραλάβουν το βραβείο τους. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, εάν για παράδειγμα η δημιουργία έχει μεγάλο βάρος ή έχει γίνει σταθερή εγκατάστασή της, θα πρέπει να ανεβάσετε Video στο Youtube και να μας αποστείλετε τη διεύθυνσή του και στο οποίο Video να φαίνεσθε ευκρινώς οι ίδιοι να λέτε ότι είστε όντως οι δημιουργοί, ώστε να πιστοποιείται (με δική σας ευθύνη και πέρα από κάθε αμφιβολία) η αυθεντικότητα της δημιουργίας με την οποία λάβατε μέρος στο διαγωνισμό.
  4. Οι δημιουργίες θα τεθούν στην κρίση του κοινού από την ECOELASTIKA A.E. σε ειδική σελίδα που θα δημιουργηθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Η διαδικασία ανάδειξης των Νικητών θα γίνει με απόλυτη διαφάνεια, με τη χρήση του εγγενούς μηχανισμού των Post του Facebook, έτσι ώστε οι δημοσιεύσεις με τα περισσότερα Likes να βραβευθούν. Likes σε άλλα Post ή σελίδες εκτός των ορισθέντων από τη διοργανώτρια εταιρεία ΔΕΝ θα ληφθούν υπόψη, στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι»
  5. Συμμετοχή στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ UPCYCLART συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής, όπως αυτοί ορίζονται από την ECOELASTIKA Α.Ε., οι οποίοι είναι δημοσιευμένοι στο διαδίκτυο στην Σελίδα του Διαγωνισμού UPCYCLART 2015
  6. Η ECOELASTIKA διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου και απόρριψης αιτήσεων συμμετοχής εάν διαπιστωθεί ότι η δημιουργία δεν είναι αυθεντική, αλλά πρόκειται απλά για ψηφιακή αναπαραγωγή από το διαδίκτυο. Το ίδιο ισχύει και για προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το διαδίκτυο ή απευθείας από το δημιουργό τους.
  7. Σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί παρατυπία όσον αφορά κάποια κατασκευή, θα αφαιρείται άμεσα και χωρίς ειδοποίηση από τη λίστα των συμμετοχών

  * Η ECOELASTIKA Α.Ε. δύναται να αλλάξει, τροποποιήσει, συμπληρώσει ή ακόμη και να αναιρέσει παραμέτρους και όρους στη διαδικασία συμμετοχής στο Διαγωνισμό, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή ενημέρωση, παραμένοντας, όμως, πάντοτε πιστή στο πνεύμα του και με στόχο τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του.